June 25, 2011

syukran :)

Hello peeps :)
tadikan saya pergi exam hee :)))
nasib baek lulus. wakakaka.
mesti korang sekalian kate saya lambat an ? HAHA
umur 19 baru nak amik lesen.hee
actually ni kali kedua, kali pertama hari tuh
terpaksa tangguh coz masuk matrik. 
then, lepas matrik ni pulak lah sambung. 
masuk kelas kpp 28 mei lagi
tapi hari ni, 25 jun baru nak ambil test undang-undang.
ni gara-gara penyakit malas baca buku lah ni. hee
sampai siap kena hello dekat cikgu sendirii
okeylaahh, ujian pun dah lulus, jap ag boleh lah lesen L,
lame-lame boleh lah bawak kete sendiri kan ? 
jauh pulak lah meronggeng. cehhhh.
*mcmlah berani sangat. wakakaka
jap ag nak bakar buku kpp, penat ouh study. macam nak amik spm pulak. dok pulun sana, pulun sini. HAHA

p/s : saje nak share kegembira. yehaaa :)))

14 comments:

fiezah91 said...

hehehe..tahniah lulus table test. hehe..pasni blh la belajar bawak keta lak lps dpt L. :D

alif haris said...

wa wah .. dah lulus tahniah :D

berhati2 dijalan raya okeh :)

Haru Biru said...

tahniah2... dah dapat P leh kita tumpang g jenjalan.. haha

tieykah said...

Hahahaha.gak kak umur 22 bru dok wat lesen la dik

Jer ... said...

yea , dah ade lesen . jom buang CAPTCHA kat blog saya :)

amir aizat said...

woah tahniah. saye bru nk amek test rbu nih,hehhe

CAKAP GUNA MULUT , TAIP GUNA JARI♥ said...

tahniah babe ! hehe . XD

*najiehah_narawi * said...

haid0o,. nk tumpang ye 0m0 r pah nim,. hehe,.. :D

apik pehe said...

amboih..nanti kalo da dapat lesen P tu..entah kemana la dia pergi..hahaha

ABU said...

tahniah lulus..blh la resing nanti hahaha :)

She's Gee said...

gee tak amek pon lesen lagi.. tak dapat restu orang tua.. hehe..

Hanis MY said...

tahniah! ganbatte ne!

missh chiorika said...

wahh dah lulus ! tahniah awak ;)

farah da butterfly said...

wahh..tahniah fatiha.. sakan la nanty gi jalan..