June 14, 2011

debar sana debar sini

Hello peeps :) 
13 Jun 2011
hidup aku penuh debaran. 

DEBARAN PERTAMA :

Semalam kalau korang dengar radio kelatan dalam area pukul 2.30 petang, korang boleh dengar segmen bersama pak chu, dimana segmen itu time mengiklan produk baru. Okey, aku sebagai anak, hehe menyokong seratus peratus mama aku yang ke konti untuk ditemuramah.Hari ni aku follow up je mama aku ke mana-mana, al-maklumlah penganggur sepunuh mase. hoho. Okey, even aku tak cakap aku yang lebih rase berdebar-debar. Bukan ape, takut ade pape yang tak diingini berlaku ke. hehe. okey bila tepat 2.30 petang tu, segmen tu bermula. aku dengar je dengan serius, cuak dooe. macam mane lah perasaan mama aku mase tuh. okey, before tu pun , mama aku ade cakap dia takut.hehe.aku bagi dia spirit. call ayah aku. then, selepas setengah jam ditemuramah, alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. congrate mama. fuhhh. habis jugakkan.Habis debaran aku pertama kali untuk hari ni. :)

DEBARAN KEDUA :

Perkara yang tanpa dirancang. hoho. memang lah kan. sape yang rancang nak eksiden. mase eksiden ni berlaku time aku and adik aku keluar membeli-belah ke kedai jap. mase ni adik aku yang drive keta. aduiii. aku sdiri tak berani drive kereta.adik aku ni jauh dah pergi. aduyaiii. mase nak corner, alamak ! tak lepas lak pulak. berlaga punggung lah dengan kereta tuh. tapi kalau diikutkan, memang salah kereta tu, bukan tempat parking. amboii. *dah tahu bersalah cari salah orang laen pulak. hoho. masalah tu tak selesai pun, kami berkeras tak nak keluar satu sen pun. nasib baek ade abg angkat kami yang tolong selesaikan. kalau perempuan yang selesaikan, mesti tak habis, maen dengan emosi kan. hehe




hari ni penuh debaran. aduyaiiii. dugaan semua tu. hoho  : |



8 comments:

N A N I said...

wah! siap masuk radio lagi tuh :)

amir aizat said...

famous lattew kann,huhu

apik pehe said...

hehhe..tahniah untuk mak sebab masuk radio..

keta besar sangat sampai laga punggung orang lain..huhu

nurfatiha blacky said...

@N A N I

:) hehe

nurfatiha blacky said...

@amir aizat

xda la :)

nurfatiha blacky said...

@apik pehe

tq. hehe. keta katak je pon. haha

*najiehah_narawi * said...

peerrgghhh! masuk radi0 tu ,. :D
err,. s0ri,. ktinggalan meng0men =_=' ,.byk ye p0st sejak2 0rg tad0p nim erk ,. :)
0uh ,. alhamdulillah lar xde pe2 eksiden tu ,. jgn jd pe kte dulu suda lar ,. hik3!

nurfatiha blacky said...

@*najiehah_narawi *

haha.dopp la. hehe. tuh la kate. cuma kete je sakit.kih3