June 22, 2011

peneman suka duka :)


Hello peeps :)
kalau korang masuk blog aku, mesti korang akan tengok muka kucing yang agak comel lah kot dari dapat tengok wajah tuan blog ni kan ? hehe
tak pasal-pasal kucing tuh dapat popular, hehe. siap ada mintak lagi.aduii
actually tu bukan kucing aku, aku jumpa dia masa pergi mana entah. nampak manje je, aku terus snap gambar.
aku memang minat giler-giler kat kucing ni, tak kesah lah. kucing aku ke, kucing orang laen ke. bila nampak je kucing mesti nak ambil peluk. amboiii. hehe

ni la kucing aku yang sentisa teman ku study sampi lewt malam mase tinggal kat asrama. bila malam tidur kat luar ye. hehe. kucing ni name pinah. HAHA. manja nak mati. tak boleh tinggal. sebelum pergi sekolah mesti bagi makan dulu. sekarang tak tahu pergi mana. lepas abis je SPM, lansung tak de terima berita pasal kucing ni T.T. mintak-mintak dah beranak pinak. ada kawan sikit. :p

ni kucing dekat rumah aku. yeaaa. jarang-jarang je aku boleh jumpa kucing aku sendiri. maklumlah, ting 1 dah blah dok asrama. tapi bila balik, nasib baek kenal lagi. kucing ni pun dah tak tahu pergi mane, aku panggil dia adik. hee. manja sangat-sangat. kucing ni hilang, merajuk tak bagi makan. sobs :(

ni maybe adik or abg adik gambar diatas. kembar lah ni. kucing ni kena buang. tak de orang nak urus. mase tu aku kat asrama, bila balik, panggil punye panggil, cari punyer cari, tengok-tengok tak de, aku tnya adik aku, ya, dah kena buang. sunyi hidup aku tanpa kucing. T_T

ni muka merajuk 0.o. merajuk kes ape entah, terus bawa diri, kalau merajuk, kat sini selalu sembunyi. hee
macam tak tahu dia duk kat sini :D

we're happy family :) ni lah family kucing aku. yang besar si abang (bibik) yang kecil si adik (adik), ibu (siti)
semua dah tak de o.0

ni muka time kesakitan T_T. takk nak makan. rindu kat aku kot . hehe

kucing ni ade orang nak bagi mase aku SPM. tapi hajat tak kesampian.lol
entah ade masalah ape. sorry syg :(

time sihat.si adik selalu kena dera.HAHA. kalau maen tak sepahkan rumah tak sah :D

muka tidur. kucing ni name iput. selalu tidur kuat. aduii. tapi sayang iput mati kena langgar. kakak aku yang langgar.debusshh. nak marah rasa. grr

ni lah SITI. my lovely cat. yang pencetus generasi kucing di rumah aku. time ada ular masuk umah aku, siti ni lah yang sibuk, meow sana meow sini, semua naek heran dengan dia. then, lepas tu, aku ikut je dia. tengok-tengok. dia pergi tunjuk ular yang ada dalam rumah aku. nasib baek. tapi sayang. siti sakit, mase tuh aku baru abis SPM. balik-balik dah sakit. tak lame lepas tuh, siti mati . :(((

ni je kucing yang tinggal dalam umah aku. takut nak amik gmbar dekat. kucing ni garang. tapi sekarang semakin baek + manja lagi. hee. (mustang mama)

kisah peneman suka duka saya :D

26 comments:

kokser kokdam said...

brehi kucing..

ade jugak sekor

=D

cik zureen said...

chumelnye kucing2 ni...

apik pehe said...

hehe..banyaknyer kuceng dia

Hanis MY said...

ok aloh la bakpo coman sgt kucim tu gerey tgk huwaaa nok pegey jugops...

tieykah said...

yang atas sekali tu mcm kucing I.u curi kucing i ke?

i saman youuu!

haha!

nurfatiha blacky said...

@kokser kokdam

haha. samo kito. ejah banyop sikit. hee

nurfatiha blacky said...

@cik zureen

semua dah xda. sobs :(

nurfatiha blacky said...

@apik pehe

sekarang ni tinggal seko je apit. hee

nurfatiha blacky said...

@Hanis MY

haha. kak gak, mai ah amikk.

nurfatiha blacky said...

@tieykah

HAHA. yelaaa, ni kucing u. jumpa kat mane entah. hee

alif haris said...

comelnye kuceng :)

nelly said...

comel kucing !!!

Hanis MY said...

haha cik abam tok suko kucim owh daku kachiwa...

nurfatiha blacky said...

@alif haris

hee :)


@nelly

tapi semua dah xde. sons :(

nurfatiha blacky said...

@Hanis MY

HAHA. hok alohh la. punoh. xleh laa. kachiwa gapo gak. maen ng jepun doh la. xreti eh. hee

amir aizat said...

comelnyer!! nak jugak peneman,hhehe

anim said...

pencinta kucen ye..
ehee..
like2...

comey2....

Onitsuka_hana said...

kucing tido yang gambar atas 2 comel.hehe..banyak gak kucing.. napa skrang dah xda?

zty said...

bestnya suka kucheng . zty takot kucingg rasa macam dia nak cakaq ja bila kita nak pegang dia . haha

:penah kena cakaq dah , dekat dengan mata pulak tu :) hehe

Abu Huzaifah said...

hoho... sy pun peminat setia kucing... hehe.. comel2 kucing awk.. :)

apik pehe said...

hehehe..yang kat umah apik da takder..kena telan dek ular sawa

ABU said...

kasihanya..siti dah mati :(

alif haris said...

nk culik 1 boleh ?? hahah:D

Haru Biru said...

btol2.. comey lagi kucing ni dari tuan dia.. hahaha.... pinjam semingggu....

fiezah91 said...

pergh! banyaknya kucing.. suka kucing gak tapi syg tak boleh nak bela.. hehe

entri baru: teka mana aku dapat hadiah

MIMIE AIZA said...

suke tengok kucing tapi x suke jaga. hahaha