June 5, 2011

JAMBU ? okey ke ? aduiii

    JAMBU ? okey ke ? cantik ke ? entah pape kan ? geli lah ase. hehe. OPS ! ni bukan pasal JAMBU MAHARAJALAWAK. kalau JAMBU tuh aku pun minat. giler lah, sampai pecah perut suka. hikhikhik. tak kan lepas lah tengok tiap-tiap minggu. aik ! dah salah entry nie. actually, nak cerita pasal JAMBU, buah kah ? tak-tak kitaorang pakai baju jambu., awww pink gitu.

     semalam saya keluar pergi uptown. pergi ronda-ronda cari pasal. memang cari pasal pun. aduhhla. masalah-masalah. hehe. nak cari baju. tapi semua tak berkenan. fesyen pe eh yang simple2 sekarang nieh? dah banyak kali pusing tapi tak jumpa. last skali tak beli satu pun. 0.0 susah nak beli baju trend orang-orang muda nieh. hehe. al-maklumlah, body tak secantik model-model Malaya. meow ! susah sangat-sangat.hukhuk. pakai baju lame sudah laaaaa. T.T


okey, inilah kawan lelaki saya yang nak sign jadi partner JAMBU. ops :)


JAMBU :)


tak da pape pum sebenarnya, saje nak kongsi cerita kami pergi uptown yang gelewat ng orang ramai. hoho. 




No comments: