June 16, 2011

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia­ (SKMM)

Hello peeps :)
okey, tahu ke SKMM buat ape ? 
aku pun baru tahu je ni.
SKMM=Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia ye anak-anak. hehe
mase syok on9 fb tadi, kawan aku bagi satu link suh tgk
then, aku bukak la, dalam pade tuh WOW! teramatlah tegang
laki perempuan bertekak. amboiii, ni macam page ape dah *lupa yang budak kena tembak kat kepala dengan polis. gamat kot. ayoyo 0.o
page ni mulanya page budak kpop, then bila this guy sokong skmm block 10 filesharing websites
habis orang-orang, otai-otai serang page dia ni.aduiiii.
masalah besar lagi, dia buat banner siap yang dia sokong skmm ni.  hoho
siap gambar teruk-teruk pulak tuh yang ade


 yarkkk. gambar tak senonoh langsung * gambar kecil je, nati kotor blog saya.hehe

actually, skmm block semua tuh untuk halang cetak rompak dan nak kembangkan industri tanah air. 
so sekarang, jadi huru-hara sebentar.

dah la sekarang ni banyak je dengar fb yang dah kena hack
kena hack dari pontianak indonesia pulak tuh *yang aku dengar je
ni kes pasal bola yang piala suzuki tu. aduii. macam-macam la kan.
sampai bila la nak habis semua ni * tak kan habis punyer.

LINK MENARIK 

sumber : jejaka gantem + sasa

8 comments:

apik pehe said...

aihh..habis diorang nk hack

miss.Addin said...

macam macam hal sekrang ni . huhu

ukhti syikin said...

Hehe... spechlesssss.. btw nice blog :).. follow2 :D.. but the cbox syikin tk reti guna :D

N A N I said...

mmg skrg tgh kecoh pasal hack sana sini jgk. godam sana sini. haih.. hentam sana sini. apa nak jadi tah. huhuhu...

kalau hentam tu ganas2 pulak. =.=

Haru Biru said...

actually, skmm block semua tuh untuk halang cetak rompak dan nak kembangkan industri tanah air. <-- tak logik alasan ni... kalo orang taleh donlod... derang beli la cetak rompak.. hahahah.. kerajaan nak bagi cetak rompak laku... hehehe...

nurfatiha blacky said...

@Haru Biru

maksudnya orang akan download n akan hasilkan cd cetak rompak.huhu

*najiehah_narawi * said...

x npak lar gmbar pe tu ,. besar kn lar skit ,. HAHAHAHAHA! :D

nurfatiha blacky said...

@*najiehah_narawi *

amboii, kenak dihh. eii yarkk. hahaha