June 11, 2011

MAHARAJALAWAK MINGGU KE-11

Hello peeps :) 
sikalang mood saya gumbira gilak
ni kes dah kena penangan tengok maharajalawak semalam. hoho
semalam tengok sampai  nak putus urat pancrease *ayat apek.
semalam nak bergegar rumah kami suka. HAHAHAHAHAH *suka tak igt dunia.aduii
semalam yang paling tak boleh belah persembahan JOZAN yang tugasan pertama. aduii
pening kepala ase, macam mane lah diorang leh create cerita sampai jadi camtu. terbaek habis.
semua ma ayah kakak adik kucing aku suka. hahahaha
okeylah tuh kan. gelak hujung minggu. haha. sempoiii.
mesti korang tengok jugak kan ? 
rugi sape yang tak tengok.hehe. xpe boleh tengok yang ulangan punyer.hoho



kecim lana tengok yang ni. terbaek punyer. HAHA

maybe JOZAN up balik kes ramai yang ambushh kat wall fb JoZan Maharaja Lawak
yang bagi komen lawak kurang menjadi.aduiii. 
see, tengok JOZAN dah keep it up. haha.
al-maklumlah diorang ade komitmen laen jugak kan.
tido pun berapa jam je sari.hehe.
*macam tahu-tahu jep.
actually aku selalu follow up tweeter diorang kat sini.hehe
btw. maharajalawak the best 


2 comments: