June 19, 2011

gambar awak memang comel.

Hello peeps :)
haduii, tulis entry ni dengan mood gundah gelana sikit.sakit hati lah jugak.
aduii. tapi tak de kaitan pun dengan tajuk entry kali ni.


okey-okey, let's begin. sape yang tak de account fb ? *ce angkat tangan
penipu lah kalau tak de kan. kalau tanye sape ade mesti berduyun-duyun angkat tangan.hoho


actually entry ni pasal gambar-gambar yang comel dijadikan default picture.adess.
kalau gambar tu pemilik fb itu sendiri, tak kesah
ni maen dengan manusia yang gila populariti. aduiii
maen ciplat rembat je gambar orang laen asalkan cantik + hensem


bila gambar dah cantik, banyak lah manusia-manusia yang suka stalk ni add.
hoorayyy. aku ada 3ribu kawan. 4 ribu kawan. popular tu kan.
bila letak gambar cantik, ramai lah datang mengayat nak kenal
inbox, notification penuh, merah liplap-liplap. hehe


Mesti ramai yang dah kena kan?
 tiba-tiba jadi dua account fb,gambar sama, nama pun sama.
perghhh, dah tak de kerja la tu. cari nahas.
ish kalau aku jumpa manusia macam ni. memang nahas la.grr.


baek aku, banyak letak gambar kucing si penglipurlara hati aku tu.
tapi sejak kebelakangan ni mak aku suruh  aku gantikan dengan  gambar ni
so aku ikut la. tak kesah pun.hoho


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

:)








11 comments:

SyAE SyEa said...

haha..
betul3..
ta yah la en na capub p pki pic org len..
malu je..bek jd dri sndr sbb sume org ad plus minus dye an..
hee :)

apik pehe said...

hahaha..betol2 letak ker gambar tu?hahaha

SyAE SyEa said...

p ble pk blek..oke gak ltak pic uh kat fb..haha..

::contengan hati::)) said...

hee yart pakai gambar sendiri, buat ape letak gambar owg lain kan buat membazir je haha,, kadang2 je gediq letak gambar fazura tapi fb tetap name yart ahahhah ;)

She's Gee said...

haha... best3.. ^^

MyStoryMory said...

Betol2.ramai dah jumpa.geram bila jumpa orang2 cmtuh :3

amnie azmira said...

penuh makna pic tuh..menarikk ^_^

amir aizat said...

haha bagus anak mak nih,hehe

ïêmå å¢klê§ said...

letak pic kt fb mmg xblh tapi buat jugak..
hihi..

N A N I said...

hikhik. alamak!

nani guna pic teletubbieslah. tumpang femes jgk lah ni, tp friend takde sampai 3ribu lah, i tak femess gitu. HAHAH!

kdg2 friens bbyka annoying lah. btter approve someone yg kt kenal je :) kan kan?

Onitsuka_hana said...

betol3