June 11, 2011

kaloh mene, sayo saye kelate sayo

kaloh mene, sayo saye kelate sayo : pehe dop ? ganah dop ? lawe dop ? teeet. haha. xse emo-emo.peace


napok dop dero kelate tuh ? sory banyop-banyop kalu entry ni banyok dok bobe kot kelate.HOHO

HELLO peeps :) semalam suka tengok maharajalawak malam ni sedih la pulak.aduii tu lah jangan suka banyak-banyak kan dah boleh sakit. kecewa sungguh kot team kijang xleh bawok piala FA balik kelate.hoho. tak da rezeki lah tu. tadi kemaen lagi ma abah adik kakak kucing aku tgk bola.separuh mase pertama, sep-sep dia maen panas badan dulu kot. xda gol. hampehh.

Then, masuk separuh mase ke-2 baru ade gol. yeaaaa. gol dari awee. ore tulen kelate tuh. haha.tuh pum minit ke-79 doh. dah nak abih masa tuh. okey, then, mase tambahan 4 minit, lame giler kot nak tunggu abis 4 minit nieh, pejam celik pejam celik aik, terengganu masuk gol. -.0 okey. mase ni semua orang dalam rumah aku kecoh. macam-macam bunyi. aduiii. 

DAUD SU ? famous jap satu malaysia. even dah terkenal. malam ni name  DAUD SU je orang sebut. sampai kat facebook pun ade kutuk-kutuk DAUD SU, siap buat page lagi, maen kutuk-kutuk. ouch, saya tak suka. racist betul. grr. DAUD SU tak salah pun, even dia tak pleasing bola tuh keluar, kat belakang still ade manusia lagi yang bole sumbat gol. aduii. yang penting DAUD SU hebat nohh, kalau tak, tak sampai pulak kita dekat bukit jalil ni, ye dak ?

nok ngepek seround boleh ? sory lah sapo2 x pehe. ngepek ko ore pata timur meta. haha. "kato lah nok kato apo. oyak lah nok oyak apo.bahah lah nok bahah gapo, ganu meney, male nie daud su tido sedak dale ekon.hoho"

Masuk lah semua mase tambahan, dah agak kalau mase tambahan kelate lenguh lutut sero. hoho.enggak ada pape sih. koma dah buat yang terbaek sepangjang permainan nie, tapi kecewa matyoe x nmpak menyerlah sangat pun,okey. malam ni bukan rezeki kita kan ? lagi pun diorang tidur dengan lena dah nieh. haha

Teeeeetttttttttttt, aku ade dengar sal crite kelate kena beli, aduii, konon2 nak bagi hadiah YDPA.tak sedap dengan den. menang ke kalah, itu pertandingan lah guys.hoho. sal ni kecoh jugak. follow je la. dah tak de rezeki kat kelate nak bawak balik piala tuh. hoho. lagi pun banyak lagi piala-piala laen menyusul, piala liga kan ade. hehe. so kelate apo lagi gomo kelate gomo. don't break your supporters's heart key ? haha. okeylah kelate. even kelate kalah sejauh mane pum, kelate tetap dihatiku 


wajah-wajah superman kelate. lebiuu lah. HAHA

Jap-jap apa pandangan korang perempuan minat bola ? hoho


btw.tahniah terengganu :)

6 comments:

ABU said...

tahniah terengganu

*najiehah_narawi * said...

ganah2 jug0k aw0p dye main ,.
xpe2 , aw0p dye kal0h p0m ,cuti jug0k .. ambe nim x cuti p0m ari nim tp pandai2 wt cuti dri ,. harhar!:D

Onitsuka_hana said...

Kelantan menang banyak kali dah, bg peluang kat tganu plak.hehe

perempuan minat bola ok.xda masalah..

nurfatiha blacky said...

@ABU

hee. ganu hebat ekpowm

nurfatiha blacky said...

@*najiehah_narawi *

aduii. ganah sgt2 pun tapi kaloh gop. penat tgk bola male.haha. congrate ganu kite

nurfatiha blacky said...

@Onitsuka_hana

yeeeaa. ni suka dgr nieh. hehe. bg ko org laen menang plak kan. hehe