July 7, 2011

kepenatan

Assalamualaikum peeps :)

Okey, hari ni aku teramatlah penat. aduii. tapi nak jugak on9. kejap je ni.lepas update ni, bw sikit. jap ag kebabommm ! layu lah aku di pusara katil. wakaka. pameran tamadun islam kat stadium dah start hari ni. okey bermulalah kehidupan yang memenatkan. hari pertama pun dah penat. -.- tolong cabut kaki saya ni. rasa mcm tak de kaki je. aduiii. actually, hari ni aku malu lagi. macam beasa kalau ade karnival macam ni, aku akan pakai baju kameja. kot la. x sure pulak name ape. HAHA. yang kacing butang penuh kat depan. masa kalut angin puting beliung. macam mane lah butang tercabut.aduii. bukan yang kat atas. bukan yang bawah. yang tengah-tengah. T__________T okeyyyyy aku tak perasan lansung. uwaaa.malunyaa. nasib baek kawan aku perasan. HAHA. lame dah ke butang baju aku terbuka ? HAHAHA. gilo eh sero. okey la. saya malu saya nak tido. anda bayangkanlah sendiri bila anda yang kena. nite semuaaaa :))))

santapan sebelum tido

p/s : bace lah apa yang ada dalam gambar di atas. tak rugi :))) / sayamalunakmati :|

20 comments:

tieykah said...

jadi kecik butir mato nk baco.

HAHAHA!

Afiq Din said...

kawe buke tok sey baco...
xbule nk right klik nk bukak tab baru...

nurfatiha blacky said...

kak tieykah : hahaha. meme pom

afiq din : eh tekan je kat gmbar tu.

marina said...

saya pun pernah jugak butang terbukak.huhu :)

nur farahin binti sulaiman said...

ada org nampak x fatiha?? heheh

ABU said...

ayoh!! hahahaha

She's Gee said...

yeay yeay.. gee tak penah kena ag.. yeay yeay.. hehehe.. ^^

Harafawza said...

err . bahasa kelantan . cane nak pehe . keh3

rafiq said...

hahaha kelakar gile. Na ni cakap memang direct je. tak tapis dah. paling best dia cakap, Nok kato Abe Kob bodo kea lamo takut ssegho hati.. haha

Hanis MY said...

oloh la naka nyo haha.. siye ko mekna dikachiwakan olah abam kobbb ahaha...

WuMing said...

Nasib baik kawan-kawan nampak....

nadia fatihah said...

auchh, malunya tiehaaa.noya pom ajim ugop jd gtu benanyo. hahaha :p

alif haris said...

ngah3 .. :D

nursyuhada said...

hahah..sian kamuu..ahahah

apik pehe said...

hahahah..suko bena nih kecek klate

syaidatulna sazuwana said...

hye tieha . nk mx tlong nie . jumm komenn2 pic wana . wana ade join satu contest nie :) klik sini ea http://www.sazuwana.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

hamzah ian said...

waa.. kecikkk

amir aizat said...

tak mampu tgk dah,hhaa

Far8 budak baik said...

hahahaha ayat tak ley belahh..
layu lah sgt di katil tuu..
mesti main golek golek kn??
hahahaha =p

lilypelangi said...

anda di tag ;)


http://pelangichenta.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html