July 12, 2011

#3 WORDLESS WEDNESDAY :)


memang worldless, dah lama tak follow orang sebab ini lah. sampai sekarang tak tahu nak buat camne.
sape-sape tahu ? :\

17 comments:

Nur Sulastri said...

eh, boleh jadi macam ni jugak ke ? huhu. sue pun nak join jadi wordless jugak..

Hanis MY said...

eh peliknya...kak pun tok tahu, payoh jugok kalu tokleh folo2 ni huhu...

Lalalilillulu said...

yeke...xtau la nk wat camne tiha...hukhuk

Far8 budak baik said...

patut lahh kawan aku
ade tnye gakkk,,,
nape boleh jadi gituuu..
huh

nurayunni said...

xpernah buat pun..:)

CikYana(",) said...

Masuk blog org yg kamu nak folo..then click Join This Site..then boleh folo cm bese

Kalo guna cara manual kt dashboard tu
Mmg dia akan bitau limit boleh folo 300 org je

nurfatiha blacky said...

dah jadi. thanks so much semua :)))

Bella said...

kalaw buat care manual mmg ade manual eay .. o0o baru taw nih .. heee :P

najihah sahami said...

sama la...kalau ade blog yang best2 nak difollow, saya unfollow je blog yang jarang update tu...:)

ILA HonEyBuNNy said...

aik?kenapa jadi mcm tu...

ila pun xtahu...xpernah jadi gitu...hehe

teha said...

blh pulak jd mcm tu.. konpius2 ~

WuMing said...

Follow lah WuMing... he.he.he

nadia fatihah said...

hahaha.tu lah tieha, abes semo ore dia follow. hahahah

amir aizat said...

wah tak tahu pon.

She's Gee said...

aik? tak pernah berlaku lagi ni kt gee.. hehe.. oh ade manual ngan x? baru taw ni..... ^^

Diary oF Mine said...

eh.... x pernah dpt cni pun?? huhu

alif haris said...

eh .. bengong ke blogspot nih .. haha ..

alif pn ta pernah dpt cmni