July 12, 2011

DILEMMA :|

Assalamualaikum peeps :)

Aduii, lame giler tak update blog ni. buzy berkerja lah konon :\ HAHA. sekarang ni aku mood dalam dilemma, actually, aku dapat tawaran sambung belajar dekat Universiti Zagazig dekat Mesir untuk kos Medic. Okey,sekarang ni mcm tak tahu apa-apa. just tunngu 15 Julai ni untuk keputusan UPU. result UPU pun tak harap mana, coz second sem down -.-

p/s : tolong-tolong. bagi pendapat. hee :) mati akal. :\

8 comments:

apik pehe said...

uihhh..peluang tu dapat mesir bidang medic...

Harafawza said...

Sebelum kamu pegi further study kat mesir . kena tahu dulu either belajar kat mesir tu ditaja atau bayar sendiri .

If bayar sendiri , i think better you study kat sini . Ok jugak .

If ditaja , no problem for you to continue ur study : ) That my opinion . 18 tahun ea ?

Hanis MY said...

wahh peluang keemasan tu, kalu ado biasiswa tak salah kalau g belajar sano, gapo2 tunggu upu pastu bincng dgn family...all d best!

Hanis MY said...

wahh peluang keemasan tu, kalu ado biasiswa tak salah kalau g belajar sano, gapo2 tunggu upu pastu bincng dgn family...all d best!

syaidatulna sazuwana said...

wana punn ngh tgu UPU . ^^

N A N I said...

wow, tahniah :)
tajaan ke sendiri?

brpa tahun?

hehe. excited ni!

Luqeem™ said...

best tu..klu dpt kt mesir tu ok la..baik pegi sana..tmba pngalaman kt ngara org

tieykah said...

okey.

xcerita pom buleh offer

*bwk diri la gini