July 6, 2011

Assalamualaikum

Assalamualaikum peeps :) 

Hari ni, pukul 10 malam baru sampai rumah. aduii. penat giler rasa. sekarang ni tak dapat tidur. dah lah esok bnyak kerja nak buat.huhu. actually tadi aku gaduh dengan kakak aku. aduii. benda yang lama dah simpan. tengokk. malam ni kan dah meletup. boom ! terbabooommmm! lepas gaduh tuh, mak aish. berdenyut-denyut rasa. sakett kepala : | tak pernah pun gaduh mcm ni. uwaa. habis tuh bila nak baek semula. okey. mesti masing-masing akan buat hal masing-masing. nampaknya lambatla nak boleh baek semula. semuaaaaaa buzy. amik la ko  -.- sape suruh cari pasal. kalau aku tak cakap, sampai bila nak simpan. nak tunggu gunung berapi muntah hijau kot 0.- kuang kuang kuang

maybe macam ni kot muka tengah gaduh tadi. :| jeng !

6 comments:

kotak bulat said...

gduh dgn adik beradik..jgn lame2 ye..tak elok.. :)

nurfatiha blacky said...

haha. alrite captain :)

ABU said...

huhu tak baik gaduh gaduh...

She's Gee said...

betul2.. x bek gaduh2... (tapi gee pon gaduh gak kdg2.. hehe..)

gee serius la ni. add gee di fb kite bncg lebih lanjut k..

http://www.facebook.com/findherworld

alif haris said...

air dicincang takkan putus okey :)
da da jgn gado2 :)

amir aizat said...

wah gaduh! haha