October 29, 2011

:'))

Hello semuaa :')

Sejukkk teramat, Mesir tak pernah hujan, kalau hujan tu pun kalau peralihan musim, semalam hujan. memang sejuk gila, tak tahu la berapa degree, hihi. mana lah bease dengan sejuk-sejuk yang terover ni. 

Semalam jugakla saya pergi borong dekat Port Said, jauh laaa jugak nak boleh sampai. aduii. beasa la nama lagi port kan, mesti lah dekat dengan hujung tanjung,hihi. dekat Port Said ni femes dengan kedai yang jual baju-baju sejuk. memang banyak la kedai, harga pun murah-murah, duit pun habis banyak. memang berbaloiiii ;') hehe. Semalam saya beli 7 helai baju, semua 275 LE, memang murah laa. hehe. baju sejuk banyak la jugak pilihan, ciap beli warna pink lagi. cehh. baju jeans pun ada. sampai beg duit kering pun tak perasan -,- bahaya betol. hihi

Sebenarnyaaaa, saya homesick :( sedihhh, nak balik Malaysiaa. entahlaa, tak pernah rasa macam ni.even dah beasa jauh dari parents. dugaan T.T. sejak sampai mesir ni, air mata turun laju macam air hujan. Sedih, mama ng abah tak tahu pun sebenar, tak nak bagi diorang risau. -,- i;m okey here. study sangat-sangat interesting. hekhek. cuma sikit-sikit rindu kat Malaysia.  

Dugaan terlampau kat sini. bukan nya dugaan apa, cuma dugaan LDR. hikhik. ldr ? long distance relationship -,- memang dugaan. susah nak berkomunikasi, harap kan skype, fb je. sms pun jarang-jarang. kredit mahal -,- susahnyaaaa. haha. xda sapa yang akan faham saya. okBye. saya sedih :(

i'm alone -,-

7 comments:

Ezad Skytech said...

mesti sejuk kan kalau hujan kat sana...pakai berapa lapis baju sejuk pun belum tentu boleh tahan lagi...

sabar la ye...memang banyak dugaannya berada kat tempat orang ni...niat kita satu je kan...cuma nak cari ilmu...:)

Mya said...

sabar ya. nanti2 balik bolehlah lepas rindu =)

Hanis MY said...

Jange la sedih2 mulo2 jah lamo2 nati insyaAllah ok.. Ganbatte!

adwafarahin said...

aip! kuat! kuat! x ley lemah2! :)

budak penjara said...

ak dh paham stuasi kt sana..hehe..msg mmg mahal..

xpe la..klu bosan..kena sntiasa jaulah la..baru best

Saiazuan said...

hmm homesick gk, tp mgu ni dah bleh blk hometown :D

fofa said...

kita alami situasi yang sama huhuhu.