November 2, 2011

Arabian :)

Hello peeps :)

Nota pusat : Alhamdulillah, yea :) homesick dah semakin baek, dah tak sedih-sedih. Sebab bulan 2 ni, dah dapat greenlight boleh balik Malaysiaaaaa, maybe ma abah tak sanggup setiap kali skype asyik nangis -,- just untuk sedapkan hati je tu. tapi rasa tak nak balik la pulak. time tu nak pergi jalan-jalan. HAHA. 

okey, perancangan yang hebat. time kitaorang pakai baju ni. lecture physiology tak da. so sempat lah snap gambar. hihi
guess me ? yang mana saya ? HAHA



nak tahu tal berape baju jubah ni ? haha hanya 40LE - RM20. tapi ni dah dikira mahal coz jubah hitam ni kira faveret diorang. tu harga tinggi sikit. kalau jubah warna laen. atau jenis cotton, boleh dapat dalam 30LE - RM15. boleh borong ni. n balik jual kat Malaysia. hee

yang ni nampak tinggi yeaaaa :D


smile to the WOLD :)

p/s : done with exam anatomy, thank GOD :)


6 comments:

nursyuhada said...

debe npok pikul beg gtu . hahaha :P

Ezad Skytech said...

hee...pejam celik je da bulan 2 nanti...boleh la balik Malaysia..heee~

murahnya..tapi nampak gaya macam mahal je jubah tu..heee~

adwafarahin said...

belikan jubah utk adwaaaaa!!! nk jugak hehe!

jgn cedey2 dah ok..bln 2 bole blk :)

onie said...

belikan onie jugak! dah la murah kaler hitam lak tu,comei :D

Mya said...

nampak sgt sweet dalam jubah:)

Diary oF Mine said...

jubah tu cantik... bg blh? hahah