October 12, 2011

Wonderful of Egypt ;)

Hello people :)


Okey hari ni sepatutnya keluar beli barang rumah, konon-konon ingat esok the first class untuk kitaorang first year medic. tapi, not tommorow but 16 oct -,- debushhh one week free. Habis bila kitaorang dah tahu next week baru bukak, so kitaorang hold untuk keluar, tambah-tambah hari ni hari Jumaat, aduii. so i have a time to update my blog. yeaahh :D


Hari tu kan, kami semua pergi jaulah (jalan-jalan) area Cairo and Alexandria :) beautiful scene i have never see -,- speechless tengok pemandangan,makam-makam, masjid and semualah suasana area Egypt :)


Kat sini, majoriti bangunan warna coklat, macam bangunan tak siap je, tapi penuh je setiap bangunan tu, bangunan rumah aku pun same, hee. tapi tapi grill rumah, mak aishh cantek :)


Banyak kot kami ambil gambar, tapi nak cakap tak sama mata sendiri dengan gambar yang kita ambil. cantik sangat-sangat -,-


1) time mendaki


2) tadaa, bru sedap duduk. HAHA


3) Masjid Solahuddin 


*lampu cantik amat, keistimewaan masjid ni ialah, tak perlu mikrofon. Suara akan dengan satu masjid. subhanallah


4) happening housemate :)


5) still at Masjid Solahuddin


6) with my bedmate, Adilin :')


7) cantekkan :p


8) my crazy housmate. lol :p


9) Kubu Solahuddin


10) Subhnallah :)


Banyak lagi gambar, tapi dah upload dalam facebook (fitnah besar) cehh


Masa pergi cairo, kami pergi banyak tempat. Giza, Spixn, Makam Imam Syafie',Husain, Masjid Al-Azhar. Tiga kamera guna nak ambil gambar, tapi tu pun tak sempat. suasana malam kami tak sempat nak tangkap. out of battery -,-



2 comments:

I-k2 IsT said...

best nye ! hehe XD

Ezad Skytech said...

cantik2 bangunan kat sana tu...teringin nak pergi :)