October 3, 2011

Life in Egypt ;)

Hello people ;)

Hari ni genab 10 hari di bumi anbia, everthing going to be okey. now we have one week left before we start our SURPRISE lecture. jeng jeng jeng. We don't know how arabia speak english, we have to understand their slank, adapt with our classmate, faculty and the most important is to adapt with our new lecturer. euww. hihihi.Hope everthing are going to be okey okey and okey. 

Life in Egypt totally not same life in Malaysia, Hujan emas dinegara orang, hujan batu dinegara sendiri. Kat Egypt ni diorang suka sangat-sangat dengan hon, maybe. every day kalau keluar dari rumah, kalau tak dengar hon, that's not Egypt :) kalau kereta tu rosak hon, maybe dianggap satu kereta tu rosak. kui kui kui

Zagazig like a wonderful village, cehh. memang hijau mata memandangla. Depan rumah saya betul-betul ada ladang gandum. Okeyla. Even lepas mandi tengah-hari pun boleh rasa sejuk coz sekarang dalam peralihan musim, dah nak masuk winter. horeyyyy :) macamla turun salji sangat. hihi, sejuk-sejuk gitu je. tapi yang best masa winter ni, kami boleh makan strawberry :)

Okey, it's already late. ada perjumpaan BKAN lepas ni. have a nice day people !

survive in Egypt ;)

*tak sabar nak update pasal jalan-jalan dekat Cairo ;)

6 comments:

Ezad Skytech said...

hee..sambung belajar kat sana ke..?
da lama tak datang sini...huhu~

KuNanGKuNanG said...

bestnye...:)

KaK LimAh Si SupiR said...

hew2..molek2 laa d tmpt org :)
blaja elok2 ^_^

apik pehe said...

hehehe..da jalan2 da dia..hehe

Sanam said...

super lovely blog :)

Day By Diva
Day By Diva

I-k2 IsT said...

mesir :)