May 22, 2011

MALWARE ? ape tuhh. grr. tolong-tolong


BLOG saya kena MALWARE, ape tuh. tolong saya. ramai kawan-kawan ngadu kat saya x boleh bukak blog saye. camne nieh ? nak buat camne. tolong lah saya. saya buta IT. uwaa. nak nangis rasa. tak pandai buat. sape nak tolong saya ni.nape semua orangg tak boleh bukak blog hari tuh ? eh ? diorang watpe eh ? tengok nie time nak bukak blog saye mesti naek yang nieh. aishhh.

lepas sign in, jadi camni


kalau nak view blog boleh. tapi kena tekan kat proceed anyway yang warna merah. habis tuh camne nieh ? sape-sape boleh tolong tak. PLEASE ! HELP ME ! wonderpets!

4 comments:

Shah Rizar said...

biasanye sbb kita pakai template yg kt donlop tu ada script yg mengadungi malware.. kalo tukar ok je.. penah gak antivirus sy detect kalo buka blog2 camtu..

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

xpun antara bloglist awak ada yang mengandungi malware,

maksudnya blog lain yg ada malware tp awk pun kene sbb letak link blog dia kat ur blog.

nak senang kan cita, wat blog lain tok bloglist, senang cita,hehe

tieha blacky said...

shah rizar : lorh, ye ke ? nie pun dah tukar. semua dah delete abih tapi still ade.

tieha blacky said...

lokman :owh. kena buat baru. xnak. hehe.tq