May 30, 2011

lega. fuhh :)


hati saya gumbira + lega
lega dapat musnahkan geng-geng virus malware kat blog  ni
jeng.jeng.jeng.
lepas seminggu bergelumang dengan virus
dapat  juga cari penyelesaian.
ni nasib baek cik domo sayang ada suggest satu blog yang ade tutorial 
untuk buang virus yang busuk hati *hehe. 
geram. dah lah saya ni buta IT
saje je nak uji eh.hehe

ni lah superman yang tolong saya
jeng jeng jeng
saya follow dengan teliti tutorial untuk buang malware tuh.haha
benci dengan kehadiran virus kat belog saya nieh.hehe
alhamdulillah
semua kotoran malware tuh hilang
ni gara-gara ade ape entah
nikbir atau ripway atau mommypinky85
kat template.

so sekarang. 
hati saya gumbira gilak.
semua kotoran degil dah hilang. hehe :)

terimakasihya :))))

2 comments:

Hafizzi Aziz said...

hihi..superman ye..thanks..
bagus..suci murni dah belog kamu..
apit tumpang hepy nie..
yeaaa...lompat lompat..

tieha blacky said...

hehe.superman apit.
yea.baru suci dan murni. tengs ye apit :)