September 11, 2011

shisha, hebat-hebat

Assalamualaikum peeps :)

Malam yang sepi pi pi, pak abu ..... mula-mula dah pening nak start macam mane. HEHE. Pada malam yang bulan mengambang penuh, pergi lah aku ke area kota bharu. lalu jap dekat Nick cafe. amboiii. tengok macam bukit bintang pun ade. majoriti yang pergi sane. hadd duii. berpakaiann. okeyla. anak orang berada. biarin aja. hikhik. yang tak enak mata memandang.

ya ALLAH, tak de beza laki dan perempuan. macam same je. kedua-dua berlainan jantina ni masing-masing mengeluarkan asap berkepul-kepul dari mulut. yang perempuan nampak bangga menghembus asap. apa dah jadi. entahla, even hanya shisha, tak cantek, tak manis, tak elok. tengok perempuan hisap. KATAKAN TAK NAK !

okeyla tewww

yang bertudung litup pun bershisha

hah, yang ni. maybe kat sane dah jadi kebeasaan :) hikhik tu selamber badak je diorang hisap


p/s:amik-amikla iktibar, even lelaki pun tak suka tengok perempuan bershisha :)) selamat beramal !

2 comments:

Min Pusheen said...

buruk laa tgok girl bershisha ni . hehh

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Da salu tgok..
lagi2 shah alam sec 13, bsepah dak2 student isap shisha..