September 5, 2011

Happy EID people :)

Assalamualaikum peeps ;) Salam lebaran & salam satu Malaysia, hikhik.
 
Hari ni baru Syawal keenam :) sempat lagi nak pergi beraya rumah kawan-kawan ni. Tapi semua kawan-kawan dah back to school, hikhik. semua menuju destinasi puncak cita. ada yang ke Sabah, Sarawak, ke Melaka, Johor just demi satu tujuan. hee. tiba-tiba rasa sedih bila tengok diorang dah pergi U masing-masing. time ni mulalah rasa cuti 5 bulan tak cukup. amboii. hikhik. dah cukup la mase berfoya-foya. time untuk head bang kepala pulak. hee.time nak berkorban jiwa raga, membanting tulang. cehh.yang penting niat.

btw, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin :)
 
Friends,do come to my openhouse on 9 Sept. ur dearly welcome :)
 BERHATI-HATI DI JALAN RAYA. PERNANTIANMU DINANTI YANG TERSAYANG
 





3 comments:

teha said...

selamat hri rye dear :)

Cik Gee said...

selamat hari raye ye tieyha.. maaf kalau ada salah dan silap.. :)

kokser kokdam said...

rayo lagi ko terr..?

=D