September 10, 2011

frust menunggeng toing. toing. toing

Assalamualaikum peeps :)

baru je tiba-tiba ada mood nak berblogging , tetiba terasaa bangang.hikhik. aduyaiii. nak marah pun ada, tengok la rupa blog aku ni :/ dah la, tengah menaip ni pulak, backspace buat hal pulak. punoh punoh.  blog dah berubah. ni gara-gara gatal tangan nak mengedit la ni. kononnye nak belajar mengedit la.tengok apa dah jadi. blog lame yang cantek tuh. hikhik.cik gee yang tolong edit. so sekarang. padanla muka. c( :

blogku berubah wajah :/ sape nak  perli dekat aku.  tekanla nak tengok besar-besar. huhu 

ni blog yang lame. 

hanya boleh preview je. bila save template n view blog. tak jadi macam ni. jadi macam yang atas. aduyaiii. maen dengan buta IT ni. ade sape2 tahu tak ? or takut silap dekat Revert to Classic Template
 help meeeeeeeee :(((

tambah-tambah nak post entry ni pun, tak boleh nak preview. jeng !

2 comments:

Lysaa Aizureen said...

First , Relax . K , semalam baru je saya kena . Betul , tak tipu .
Kalau nak edit bagi lawa balik , nahh . Tuto akak ni boleh tolong . http://www.lyssasecret.com/

safiah sokher said...

haha penah kena gak.tapi apo tindakan nye dah lupa.cuz that is long long tima ago u see.btw,nice layout ;) I like pepel