March 23, 2012

Switzerland here i come XD

Assalamualaikum peeps :)

Oyeahh, selepas sebulan tamatnya cuti winter, sekarang dah mula balik kelas, back to normal, errk! tak normal mana sebab hidup semakin buzy, dengan belajarnya semakin susah, kelas tambahan lagi, kelas tusyen, okey MATI. Tapi hidup mesti diteruskan, tiba-tiba rasa nak menulis setelah sekian lama tinggal blog, macam tak sempat je nak berblogging sekarang, tapi mengadap facebook, twitter boleh pulak lama-lama. 

Winter break hari tu dapat cuti 2 minggu je, tapi seminggu je pergi jalan-jalan, gi round-round Egypt, tapi tu pun tak semua, then balance seminggu duduk sorang-sorang dekat rumah, sebab sorang housemate balik Msia, then 2 orang lagi pergi Sinaie. Tinggallah aku sorang -,- takut kot, dah la tingkat 2 je rumah, kawasan ni agak bahaya la, then bila rasa bosan kat rumah, try la mintak dengan abah mama nak pergi jalan-jalan dekat rumah mak sedara, HIHI, alhamdulillah dapat jugak merasa, oyeaahhh XD

yeahhh, i got it XD 12 FEB 2012

For the first time in my life travel sorang-sorang, okey independent you know, nak pergi sangat kan. nasib baik tak lama, dengan last minit semua. amboiiii, nasib baik just 4 hours Egypt-Geneva. dah la aku ni bukan pandai sangat ni, sit belt pun orang tolong bukakkan, tu masa nak datang Egypt, tapi masa nak pergi ni, alhamdulillah, survive sorang-sorang, sampai jugak XD. Tapi sayang dapat pergi seminggu je, hehe, tu pun tarik cuti satu minggu lagi, hamboiii, baru budak first year dah pandai tarik cuti. 

13 FEB 2012

















14 FEB 2012




















15 FEB 2012
























16 FEB 2012


















 Okey, sekian sahaja cuti winter saya. Dapatla, rasa main salji, hehe. Lastly, pikir buah tangan yang nak dibawa balik utk abah mama adik beradik gemok kawan-kawan, HAHA, insyaAllah semua ada. terima kasih semua! xoxo


1 comment:

AlyNn NyzAa said...

bestnye main salji!! :D
btw, tiha da install lom extension utk remove timeline tu? better use google chrome :)