March 20, 2012

Seksa yang sakit tapi bermakna


Genap 7 bulan saya dan awk in long distance relationship. Sometimes it sweet, sometimes it very painful rite? 7 bulan ni memang mencabar bagi saya, buat saya kuat, sedih gembira derita, arghhh, tapi it very painful. Sebelum kita dalam fasa ni, rasa tak ada pun masalah, tapi bila in LDR, Ya Allah, deritanya aku :( 

Kalau gaduh mesti ada je nak break or so what ever, tak matang kan kita? Sampai bila nak mcm ni? Saya penat sayang, please, jadi diri sendiri time kita sama-sama dulu. Semua rasa kenangan terindah. tapi bila saya datang sini, kenangan manis tu hanya boleh bilang dengan jari je -,- Kenapa? 

You know kan, i stay sini for 6 years? not 6 months. please please and please. Kalau boleh rasa tak nak dh gaduh-gaduh ni. semua benda boleh settle rite, bincang elok-elok, and one more thing, jangan sangat-sangat mudah melenting, behave yourself sayang. i love you for a thousand years! 


Saya janji saya akan jadi kuat macam yang awak nak sayang :) Jangan harap la nak tgk saya merajuk lepas ni, saya tak nak jadi pondan HIHI



 ♡ Saya rindu awak separuh mati  ♡ 




No comments: