December 26, 2011

Sweet 9teen :)

Assalamualaikum peeps :)

Okey sudah 19 tahun saya mengenali dunia. thankyou mama and abah for bring me to know this beautiful wold :)   kalau kira 28 Nov lagi kira dah genap umur saya 19thn, tp nak update jugak. almaklumla ni first time sambut birthday luar negara and for sure jauh dari familyyy ;/ perbezaan masa yang amat ketara memang terasa. Bila waktu kat Msia dah pkl 12a.m sini masih kul 6 ptg. and terharu rasa bila my mom n dad snggup tunggu smpai pkl 12 to make a wish. okey seriously rasa sebak :(

beautiful smile from my mama  

 tengok tempat yang ditegaskan.hikhik acik tetap sayang abah  


surprise from housemate 


already 9teen :)


okeyla. abah sy dah bagi sign. babai ;')



p/s : nak upload video tapi x boleh :( and bulan 1 ni balik MALAYSIA :)


hidup semakin buzy bermaen twitter.perlu ke? haha.okey -,- nite peeps 

5 comments:

cik jiehah シ said...

sweet 9teen syggg...;D

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

hepy belated besday
sweetnya parents die.....

Onitsuka_hana said...

huh, ganas muka dia :P

Apik Pehe said...

wahh..selamat hari lahir yer mek..huhu..

Juliet_iRa~" said...

hee happy belated..:)

sweet 19teen..