January 18, 2011

saya jumpa putera raja

CERITA SANG LOLIPOP ~

15-01-2011

aku mood macam kena taufan. sekejap-sekejap marah. sekejap-sekejap marah.. mangsanya budak uduh *my syg jugak kena. sory syg. tak da niat nak marah. entah tiba-tiba je. memang perkataan keluar dari mulut nieh. Allah saja yang tahu. di luar kawalan. tambah-tambah. sikap kamu *my syg tak dengar kata. eh2. lagi lah naek angin. hari ni kak rara ajak keluar g wcy (wakaf che yeh). aku ON je. lagipun cuti seminggu duduk rumah je. puas + bosan (same je kan ) HAHA. Aku ajak bdak uduh skali. tapi banyak alasan bagi. 

Petang tu budak uduh dengan geng uduhnya *sory syg. hensem semuanya. HAHA.. otw g Husm, kubang kerian, tgk adik kawan dia excident. ish.ish.ish. teruk sangat-sangat. jaat kot, dah la kena langgar lagi. bdoh punyer orang.lagipun budak tu kecil lagi. otw balik sekolah plak tu kena langgar. *somoga orang yang langgar tu terima seksa setimpalnya. **BACK TO STORY hee! tut.tut.tut. *ada haiwan dalam bahaya. HAAH..aku call my syg.. ajak keluar. dia bagi alasan lagi. okey. aku diam je..lepas je geng2 bajet *opsss dari hospital.diaorang pergi kedai buku konon. siap tnye aku lagi kedai buku dekat mana. haha. budak rajin lah konon. aku tak puas hati jugak. aku call lagi. nak ajak jumpa jugak malam nieh..aishhh.heran. 

Kenapa susah sgt nak jumpa nieh. okeylah. aku buat perangai aku. memberontak + merajuk. HHAA. budak uduh sudah semasak-masaknya dengan perangai aku..okey. this is last khairi ! aku nekad. ini last aku ajak. klu tak aku nak merajuk. HAHA..okey. aku call dia jawab dia dekat kbmall. omg. dushhhhhh. kata nak balik. dia tak boleh tipu aku. aku boleh tahu jugak. dengan nada yang baek. jumla.. oh no ! dia kata kena balik awal.. his mom call.okey. aku terima jelah. kringgggg * kak rara call. dia dah otw. aku cepat-cepat siap. pakai yang dah tersedia cukup. simple as long menutup aurat. before nak pergi aku call khairi and says otw nak pergi dah nieh. dengan nada sedih. dia just jawab O.K.E.Y. and T.A.K.E.C.A.R.E. 

Yaallah. sakittnya hati..kak rara dengar je aku cakap telefon. and she ask me *dah berbaek ? aik ! bila masa kak rara tahu nieh ? masa tuh x syak pape powm.. bila sampai kat sana kak rara nak pergi amik duit. aku bawak kak rara dekat CIMB bank. baru je sampai, budak uduh call. *kat mane ? : kat wcy lah *nada marah. *pakai mcm mana? : pakai bease sudah  * warna ape ? : hitam. okey.. ish. buat pe telefon. buat sakit hati je.. jalan sambil bawa hati yang geram. lepas amik duit. kak rara mintak tunggu jap. dia nak cakap ng kawan dia. (dari jordan ) siap cakap kat cimb bank lagi nieh. aik ! watpe ? okeylah. buat tak tahu sudah. pergi beli makanan dekat kedai kat area cimb bank. mase tunggu tu. 

SURPRISE. budak uduh @ my sygs senyum sambil tgk. yaallah. geramnya..kan dah kena sepak. *opss sory syg. tak sengaja. HAHA.. kak rara and ain sporting. ! and diaorang biarkan aku ng khairi jalan sekali. awww. romantiknya. baju sama hitam. berdiri sama tinggi, HAHA.. alamakk. mesej lupa delete. call entry lupa delete ??? xoxo HAHA. watpe nak takut. aku setia lah. nama SAYANG AWAK ! je yang memenuhi handfon aku. HAAH. tapi dia still x puah hati lagi. jeng-jeng-jeng..okey dah settle. HEE ! jalan-jalan. tak tahu kemana. ikut kaki je..

Jom makan mcd ? dengan beraninya aku ajak. dia dah kata tak nak bagi makan mcd. HAHA. jom !. aik ? tak marah. okey. jom., alamak. adegan romantik lah plak. mcd wcy menjadi saksi. aku dapat. tut*tut*tut*.. aku suka sangat-sangat.. aku makan je. * tak lapa powm. just hargai my sygs beli. HAHA. alaa. tapi tak habis lah. makan comot ? ehem2. cepat2 si hero nieh ! opsss. HAHA. malam menjadi saksi antara kau dan aku. HAHA. tengs syg. aku budak degil + nakal. lepas je makan. sesi bergamba sikit.HAHA. sikit sangat2. 

Alaaaa. xda tisu lah plak. tangan basah. aku ape lai. kesat kat baju tut tut tut. haha. selamber je.. nasib baek baju hitam kan syg ? ting tong.! pukul 12 a.m. eh no la.. *bajet cinderella. HAHA.. kak rara and ain dah siap shopping.. okey time nak berpisah. aduyaii. kamu plak merajuk. sory lah syg. kita sambung (bermesej jelah eh ) jap lagi i call u. *6ti balik..(mentang-mentang dapat call ree dari celcom ) opss. dah 2 minggu dapat. UNTUNG-UNTUNG. nasib badan.. HAHA. budak uduh berjalan bawa diri yang sedih. malam ini saya dapat jumpa awak lah syg. HAHA. i lebiu.




you are my last and forever


muka cute my syg =)


model gigi :)


opss ! no komen


makanan yang diseludup. HAHA

to kak rara and ain : tengs girls. sayang kamu !


*p/s tengs syg. ILOVEYOU :) 



SEJARAH MUNGKIN BERULANG

No comments: