December 6, 2012

Trip to Abou Ila'

 Assalamualaikum peeps :)

Ada masa juga nak update blog ni, fuhh. Kalau duduk dekat luar, dalam kelas ke semangat berkobar-kobar je nak update blog ni, konon nak share dengan semua orang apa yang aku alami hari-hari dekat sini, tapi bila dah dalam bilik depan lappy, mak aih, nak bukak blog pun malas. Sekarang nak berfb, bertwitter pun dah malas. Macam ni la bila perasaan malas menyelubungi diri ni. Okey stop membebel.

Memandangkan bumi Zagzig ni dah sejuk, kami semua berpakatla nak pergi baju sejuk dekat Abou Ila'. Abou Ila' ni bukak malam je, macam uptown gituu, tak pun macam Pasar Malam Wakaf Che Yeh bagi-bagi yang kenal. Disebabkan kami bertolak awal dari Zagzig ke Cairo, nak tunggu kedai semua bukak dulu, tunggu kawan kami (tour guide) habis usrah dulu, kami lepak dalam CS dulu. Melabur jugak duit dalam tu. Dekat Abou Ila' ni banyak je baju-baju sejuk, cardigen, baju blouse macam tu, sweater. Kebanyakan yang bundle punyalah, tapi ada jugak yang baru. Tapi semua harga-harga dia murah. Rugila kalau pergi bawak duit sikit, menyesal -,- huhu.

Ni baru 19' sejuk -..-







Baju tu semua beli dekat Abou Ila', 2 helai cardigen, 2 helai blouse. Kalau kira tak habis pun seratus duit Malaysia, hehe ;p  Kita suka kita suka. Hiks. Gula-gula tu beli dekat CS dalam Spinneys. Macam Giant gitu laaa. Okey seharian berjalan, penat gila, then balik Zakzig, terus tidur, nasib baik laa, esokkan kelas pukul 12 tengah hari.

Okeyy, enough for today, Good night people :)

3 comments:

Anonymous said...

smokeless cigarettes, e cigarette health, e cig reviews, e cigarette, electronic cigarette, e cigarette

Пётр Ларионов said...

Оцените! снять индивидуалку в Москве. Очень развратная, утонченная, женственная. Встречусь с приятным джентльменом для сладострастных встреч. Безумно люблю сам секс, предвкушение, процесс... Выезд по всей Москве!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)