February 3, 2011

si dia buat hal lagi. HEE !

 
hee ! hari nie aku nak story pasal saya punyer sayang. HAHA. eh dia buat hal lagi lah. hari nie janji nak keluar. tapi alih-alih tak nak keluar.dah la aku cuti empat hari je. hmm. saba jela tiha. seminggu nie dia buat aku sedih je. selalu marah-marah =( apa salahku ? ya allah, hanya tuhan saja yang tahu isi hati aku.. semalam aku bertolak ke kelantan. aku langsung tak cakap kat dia.. apa aku kisah.. aku kecewa . kecewa . kecewa. dengan kamu ! langsung tak peduli isi hati aku. okey fine. hari nie aku sedih. sepatutnya aku keluar hari nieh. omg. hari nie aku teramatlah sakit hati..nak je hari nie berlalu dengan cepat. masa aku duduk di dapur.

tiba-tiba ada orang datang. aishhh. kenapa lah ade orang datang masa nieh. ganggu betul tau. aku langsung tak keluar. mama aku memanggil aku, arghh. rimas nya, aku baru nak rehat nak tengok movie. then. tiba-tiba, adik aku masuk kata cha yang datang ! okey CHA ? CHA ? CHA ? omg. kenapa kamu datang sayang. cha nama manja my dear ;p unik kan ;D tapi hai aku masih sakit lagi tau.aku kecewa dengan kamu. sory tak layan kamu dengan baek tadi. nasib baek ada abah n mama kan. layan kamu budak busyukk ! saya benci awak sangat-sangat tau. akhirnya, niat saya x nak jumpa awak, nak biarkan abah n mama je yang layan tak jadi. abah n mama x habis-habis memanggil aku. eiii! geramnya aku.. haha. okey, dah la aku tak mandi lagi masa tuh, nevermind, this my original face. HAHA. lihatlah wahai putera katak rupa puterimu ini, macam panda kan kata kat rara. ;D .haha..

masa mu hadir begitu lah tepat. boleh lunch sekali kan. HAHA.. tak pasal-pasal budak nie lunch kat umah aku.. hee.. banyak makan kamu. saya yang masak tau. hee ! mama saya laaa.. aku still tak cakap dengan budak nie. hee.. aku keluar dari bilik, terus aku duduk di belakang abah.. tak nak tgk muka dia. *biar pon intai dia cikit-cikit mase dia makan. HEE. banyaknye awak makan.. abah n mama sporting je ! tengs abah n mama. sayang kamu <3 lepas makan. mama suruh aku buat air lah pulak. aduyai malas nya..aku suruh adik aku. adik aku punya lah tak nak tolong kakak dia yang merajuk manja nieh. aishh.. terpaksalah pulak.. hari nie dalam sejarah. aku buat air tanpa try dulu. HAHA. aku maen campak je gula. eh2. rase tak cukup je gula nieh. campak lagi. okey done ! haha. manis kot air nieh.. ah.lantak la.. tapi aku buat dengan penuh kasih sayang taw. untuk orang tersayang minum. hee.. tapi manis-manis powm budak nie puji jgak air aku buat . HAHA

lepas je makan. mama nak keluar lah pulak. aduhh. jangan tinggal aku sorang. abah aku pulak kalut buat kije ape entah. konon nya nak tinggal aku dengan si busyukkk nie talking-talking.. hee. tapi tak cakap mane powm. menjeling-menjeling ku bertentang, mata kita sama memandang. HAHA. inilah situasi aku masa nieh. haha. ya allah.indah sungguh ciptaan-Mu, smart sungguh muka gewe aku nieh. kahkahkahkah.. semestinya. ramai yang menafikan. opss ! saya pecah rahsia lah awak. xpe. bia awak tahu. tapi jangan kuya taw. HEE ! okey. 

time spotcheck.. bak sini handfon.. haha. nasib baek tak kantoi. bnyak je no yang mencurigakan. ahh. col selalu. nasib baek bukan perempuan. bagus-bagus..masa tengok tv. eh ngade-ngade nye budak nieh. siap nak baring-baring lagi. dah la pegang remote. tengok bola lah konon. no way ! jangan jadi macam abah la awak. HAHA. nak tgk bola. haha.. degil nya kamu..  haha. aduh la. time kul 5 suku. time nieh abah kena pergi hantar adik pergi sekolah. xda orang lah dekat rumah.. haha. okey sayang. that;s all for today dear. thanks for coming. ilebiu. sory merajuk tadi. HEE !



p/s : esok saya nak pindah rumah memandangkan awak dah kenal rumah saya n awak dah jatuh hati dengan sambal yang mama buat. hee ! kiddim je syg. laen kali datang lagi eh. saya suka taw. ILOVEYOU


No comments: